ishockeyCanon EOS 450D + Canon EF 70 - 200mm f/2.8 IS USM

Hade absolut ingen aning vad jag skulle blogga om idag, det var liksom tomt i huvudet. Men så kom jag på att jag kan visa er en bild från i söndags då jag fotade Frölunda Indians. Måste säga att det var ritkigt roligt att fota ishockey, men samtidigt ganska skrämande eftersom jag fick se hur våldsamt dem spelar (knuffar varandra, en kille gjorde stryptag på en annan osv).

Nu ska jag fortsätta kolla på Efterlyst, ha de så länge!

follow your dreamPrecis varit ute och sprungit och nu väntar en varm dusch. Hade tänkt att plugga men istället så tillbringade jag några timmar med Matilda. Hade också tänkt kolla på Robinson, så himla underhållande! Kram

Har fått ganska mycket att göra nu i skolan, det är varför jag inte hinner blogga så jätte mycket.

världens goasteCanon EOS 450D + Canon EF 70-200 f/2.8 IS USM

Fick en kommentar häromdag där det stod ett önskemål om mer bilder på min hund.. Här är alltså en bild på Nelly som jag fotade vid solnedgången. Jag kan självklart visa mer bilder men jag börjar med denna.

Jag fick locka henne med köttbullar så att hon stod still, annars sprang hon runt och busade.. Så typiskt Nelly, får hon en kötbulle så är hon världens lydigaste men har man inte en köttbulle så är man "ute och cyklar" :)