hi thereHej allihopa! Idag var jag i stan i ca 6 timmar.. Shoppade mycket kläder inför hösten, bl.a nya jeans & smycken. På väg till stan spöregnade det och såg ganska mörkt ut, men efter någon timma dök solen upp! Om några minuter nu ska jag cykla iväg med några kära vänner och ta ett kvällsdopp. Imorgon ska jag fota Oliwer, får se hur det går haha!

Jag har länge letat efter korsring, har funderat länge på att beställa från nätet men idag hittade jag äntligen det i affären Glitter. Dock hittade jag en väldigt liten storlek så jag frågade hon i kassan om det fanns i en större storlek, hon svarade : Nej tyvärr det är den enda, eller vänta jag kan kolla försäkerhetsensskull. Sån tur som jag har så hade hon lyckligtvis 1 ring kvar i min storlek, jösses vad glad jag är!! Båda ringarna på bilden är alltså från Glitter!

Erik & JohanFotade dessa pojkar (ordet pojkar låter så gulligt haha) i onsdags när jag var i stockholm. Dom är även mina kusiner för er som undrar, inte alls lika mig. När jag skulle fota Erik (han på bilden längst ner) så bad jag han säga "Tja" och precis efter han sa det fick jag detta resultat, ett fint smile!

lördagens/ Body - BikBok / Shorts - Monki / Örhängen - Tallinn / Ring - Spanien /

Det var ett tag sedan jag gjorde "dagens outfit" så det får ni nu. En sommrig outfit enligt mig, tyckte det passade bra till idag eftersom det är strålande sol ute. Kanske åker och badar lite senare men det får vi se om jag lyckas ta mig dit så att säga haha. På bilden får ni se mina nya fjäderörhängen, är grymt nöjd med dom (kostade bara 10 euro).