GLAD

 
Jag har haft mycket plugg och ingen inspiration till att blogga.. Men nu ska det bli ändring på de. Jag slutade halv 10 idag så har hunnit göra massa saker. Bland annat fotat, shoppat och pluggat. Har världens nyhet att berätta för er, men jag håller det som en hemlis till onsdag!! (Ni som följer mig på Twitter vet vad det handlar om) :)

SJUKT

 
Den 24:e november var helt sjuuuuk! Bästa kvällen i mitt liv! Vi började köa klockan 18:00 och det tog ca en timme att komma in. När vi väl var där så hade jag så fruktansvärt kul. SHM började spela klockan 22:00 och från den tiden dansade jag i två timmar utan uppehåll. Kvällen får 11 av 10 <3 Bara att tagga Tomorrowland sommaren 2013!

Hur jag sköter mitt hår

 
Fick en kommentar för några veckor sedan om hur jag sköter mitt hår, nu ska ni få ett ordentligt svar!
 
Jag använder mig av märket Bed Head som jag älskar (!!). Eftersom jag har väääldigt tjockt hår så måste jag ha ett ordentligt shampoo och balsam. Annars blir mitt hår lätt fett eller tovigt. Efter att jag har duschat så använder jag mig av en sprej som är i mitten av bilden (också från märket Bed Head). Sprejar håret i botten för då får jag mer volym. Tillslut lägger jag i en olja som heter Morocanoil, oljan skyddar lite mot värme samt gör håret jätte lent. Helt seriöst det bästa jag köpt på länge. Ca en gång i veckan har jag en inpackning i mitt hår (den längst till vänster) för att mitt hår ska inte slitas. (Ett tips för att få mer volym i ditt hår är att blåsa ditt hår upp och ner, böj på huvudet neråt och blås håret)
 
Färgade mitt hår för ca 3 år sedan så nu har jag min naturliga hårfärg. Jag har lite ljusare där nere vid topparna och det beror på att det är solblekt. Många brukar säga att jag har färgat dipdye men det har jag inte, utan det har bara blivit så haha.