Mamma igen

Precis som rubriken lyder, så ska min älskade mamma bli mamma igen. Det menas att jag ska få en lillebror om mindre än två veckor kvar. Jag har valt att inte nämna det tidigare i bloggen men nu kände jag att det var dags. Jag fotade s.k "gravidbilder" på mamma, tyvärr så kan jag inte visa upp alla bilder här men ni får ett litet smakprov. Nu längtar jag tills han kommer så jag får fota bebisbilder :)

Bröllopsfotograf

 
I lördags fick jag äran att fotografera Camilla och Dannes bröllop! Detta måste vara en av de roligaste upplevelserna jag haft. Ett fantastiskt vackert bröllop!!! Har över 2000 bilder att gå igenom och rensa.. Men roligt blir det när resultatet är klart :)

Min sommar

 
Förutom att jag nästan jobbat heeela sommaren så har jag hunnit med rätt så mycket. Åkte till Stockholm istället för Peace & love (det blev ju tyvärr inställt), varit i Uppsala, seglat runt västkusten med familjen min, träffat min kompis Philip, fått besök av kusiner, fotat flera magiska solnedgångar och helt enkelt mått bra. Denna sommar kunde inte blivit bättre.