Fina Linnea

 
Tre bilder jag tog på Linnea idag. Inte så värst roligt väder ute då solen var bakom molnen men tycker ljuset blev rätt bra ändå :)

Today

 
Trots att det var -1 grad utomhus imorse så bestämde jag mig för att trotsa kylan och ta på mig min kjol. Ska inte ljuga, det var sviiin kallt. Men vill man va fin får man lida pin som man brukar säga. Skolan är prydd med nedräkning till studenten, tänk er om ett år så är det JAG som står där och tar studenten!! Känns som det var så längesedan jag fotade, sen jag ens höll i min kamera. Fotade min kompis Linnea också, det kan ni få se ikväll hur bilderna blev. Nu ska jag plugga vidare! Kramkram

Ett bad

 
Ett tvåtimmarsbad var väl behövt. Tända ljus och en fransk film. Flera har berättat för mig att de bästa filmerna är de franska, så idag tog jag itu med detta och testade. Såg filmen "De rouille ed d'os", kanske inte de bästa jag sett men sorglig var den allt. Har en tendens att nästan alltid gråta till filmer, är väl extra känslig haha. Nu när jag har russinfingrar så kan jag inte må bättre. Det enda jag gör nu är att plugga, träna, äta & sova. Så jag hoppas ni förstår varför jag inte hinner uppdatera bloggen :)