Stockholm del 1

 
Hej mina kära! Nu fick jag äntligen tid för att blogga. Jag gick upp 06 imorse för att hinna med tåget till huvudstaden. Efter tre timmars tågresa så var jag och min kompis Matilda äntligen framme. Hann springa i lite affärer men efter några timmar så åkte vi vidare och är nu i Uppsala. På fredag åker jag tillbaka till Stockholm och kommer hem på söndag. Jag får se när jag hinner att blogga, lite segt att inte ha sin egna dator så redigeringarna blir ju inte så som dom ska haha.. Men nu ska jag sova, kram på er!

Tacokväll

 
Igår spenderade jag hela min dag med denna fröken! Vi åkte in till stan och köpte saker till vår tacokväll, sen avslutade vi kvällen med filmen "When a stranger calls". En riktigt bra dag helt enkelt :) Imorgon åker jag till Stockholm, ska försöka blogga så ofta som det går. Kram på er!

När allt är bra

 
Tre bilder från idag. Märker nu hur mycket jag verkligen brinner för fotografering. (Suttit och redigerat bilder i tre timmar och jag älskar det) Idag har använt min nya stickade tröja, lyssnat på musik och kollat på film med mamma och pappa.