Allt det där med påsk

 
Som jag skrev igår så var jag på sommarstället hela helgen. Förutom att kolla den super-mega-stora påskbrasan så gjorde jag lite annat också. Vi åkte bland annat till Björholmen där vår segelbåt ska ligga i sommar, fikade och njöt av sommarvädret helt enkelt!

Påskbrasan

 
 
Påskbrasan 2014. Den största påskbrasan jag sett i mina dagar. Spenderade påskafton på mitt sommarställe med släkten och familjen vilket var väldigt mysigt. Inget internet på några dagar men det mår lika bra utan. 

När pappa fyller år

 
När pappa fyller år, då mina vänner är det fest. Smörgårdstårta, glass i stora lass (bokstavligen, hade flera liter glass), morotskaka och massa godis. Jag är väldigt tacksam för min släkt och familj, vi har det alltid så trevligt och jag önskar det var oftare släktträffar. 
 
Ursäkta en veckas paus. Jag har precis börjat mitt nya jobb på Hemköp, haft nationella och andra prov. Nu är det inte långt kvar av min gymnasietid och det är jag lycklig för. Knappt så jag hinner träna och umgås med vänner och familj men jag klarar det. Ska fota lite i veckan, det är ju redan påsk!! Kram på er