Måndagen

Bilderna lyckades till och med komma i ordning. Ibland samarbetar inte appen så idag hade jag tur!

Gårdagen, eller ja vad händer egentligen här borta? Helt ärligt, inte så mycket. Sover, äter och vi försöker hitta på saker. Det regnade på morgonen igår, då passade vi alla på att sova ut och se lite serier på nätet. Runt kl 14 sprack det upp och då kunde vi sola. På kvällen åkte vi in till Lissabon, tar ungefär 10 min med tunnelbana dit från Alges, som staden heter vi bor i.

Köpte en crossiant med nutella i, kostade endast 1€ så dog nutelladöden.  Vi gick runt på stan, finns maaassor av butiker som Zara, Pull and bear, Springfield etc. 

Vi hamnade tillslut på Starbucks, där vi köpte varsin frappuccino! Klockan blev lite över 22 när vi tog spårvagnen hem, då var alla affärer stängda. Som tur är så hittade vi en liten affär(?) om man kan kalla det för de som var öppet 24/7. 

Nu sover Matilda och Oliwer, jag har redan ätit frukost och kollar på bästa filmen, 21 Jump Street! 

Första dagarna i LissabonNu har vi varit i Lissabon ett litet tag. Vi har hunnit bränna massa pengar på shopping, solat, dansat på klubbar och lärt känna massa roligt folk. I torsdags anlände vår kompis Oliwer, han ska stanna en vecka! Vi gör inte så mycket direkt, pressar i sole mest haha. Har inte hunnit fota så mycket med kameran ännu, men det har jag gott med tid för! 

Vad som hänt under dagenVaknade pigg som sjutton kl 8 imorse. Matilda vägrade gå upp, så jag fick helt enkelt vänta in tiden. Sista dagen här i Lagos. Vi fick crepes av "mama" som hon kallas, en kvinna som är chef på hostelet. Varje morgon står hon och lagar hur många crepes som helst och det bästa är att man får äta hur mycket man vill. Åh älskar henne så mycket. Det regnade igårkväll så imorse var det en stor dimma som varade till eftermiddagen. Men strax efter kl 14 så kom solen och vi kunde bada. :) Har hunnit skicka några vykort till familj och vänner, alltid kul att skriva dem :)