Små projekt här hemma

 
Jag har fått gröna fingrar! 
HEJ allihopa. Idag har jag stressat runt som en dåre. Dels för att jag är stressad över mitt tentaplugg.. Men också för det är så mycket jag måste göra. Åkte in en sväng till stan idag med Marcus för att köpa lite småsaker. Köpte en GRYM maskara nu när jag slutar med fransförlängning (älskar att ha de men måste låta mina egna fransar vila nu ett tag) och fixade min klocka som jag fick i present av Marcus.
 
Jag har nämnt det tidigare i bloggen att jag har börjat plantera.. Detta är min nya hobby. Visst låter det lite löjligt? Gått med i en superbra grupp på Facebook där man kan dela med sig av tankar kring växter men man kan även få sticklingar av varandra. (stickling= är en avskuren/-klippt stam-, gren som man sticker ner i jorden för att slå rot och bilda en ny planta)
 
Jag inväntar 3 olika sticklingar nu på posten. Kommer bli helt amazing när jag får placera dom i lägenheten. Nu har jag fyra planterade avokados som börjat få skott. Nu känner jag att jag måste bryta mönstret och testa några andra. Sista bilden är på två ekollon. Hoppas på att de börjar få rot snart.

Mitt nya samlingsprojekt

"Vasen" är från H&M Home 
 
Jag har totalt fallit för kollektionen "bubbles" av märket Mateus. Samlar även på Rörstrand och nu kände jag för något nytt. Först kunde jag inte bestämma mig för vilka färger men tillslut kände jag färg är något jag alltid älskat. Det bästa är att man kan blanda färger hur som, det blir så fint. Tänker att det blir perfekt för sommaren. Jag har 4 stora mattallrikar i färgen PINK och 4 små assietter i PURPLE. 
 
Detta är egentligen bara ett litet smakprov som ni får se. Jag ska nämligen flytta, när var och hur är lite hemligt. Jag har köpt så mycket grejer och det ska bli jättekul att få inreda lägenheten :) 

Idag fyller jag 21 år

 
IDAG är ingen vanlig dag för idag är min födelsedag. Hipp hipp hurra. Ingen speciell siffra direkt, enda skillnaden är väl att man får dricka lagligt i USA haha. Jag firade redan min födelsedag i lördags med mina älskade vänner. Vi grillade, åt min supergoda red velvet tårta (den längst ner på bilden) och hade en mysig kväll :) 
 
På söndagen fyllde min lillebror Theodor 3 år. Då hade vi ett gemensamt släktkalas för både honom och mig. Då bjöd jag på min berömde nutella cheesecake (den var verkligen sååå god). 
 
Idag kommer jag inte göra något speciellt. Öppna lite paket och endast ta det lugnt hela dagen :) Fick min goa tid med mina vänner i helgen så är mer än nöjd!!