En dagstur vid havet

 
 
 
Började min lördag med att hämta Daniela och hennes valp Nilos. Vi åkte en sväng till Askims badplats och gick en lång promenad. Vi drack varmchoklad och åt gifflar. Dimman var precis vid havet vilket var jättecvackert. Passade på att fota lite när jag var där.
 
Hoppas allt är bra med er! Jag lovar att uppdatera här oftare haft fullt upp med livet. Ikväll ska jag sätta på mig klackskor och dansa tills fötterna inte orkar längre. Ha en bra lördag sötisar, kram.
 
Har fått en fling för svartvita bilder. Kan inte låta bli, äääääälskar det!

Nu blir det minusgrader

 
Herregud vad kallt det är i Göteborg nu. Just nu ligger temperaturen redan på 11 minus! Usch. På med vinterjackorna och mössorna. Jag var ute och lekte med Luna i snön när min granne Daniela kom cyklandes. Hon skulle iväg på ett ärende och var lite stressad, jag kunde inte låta bli att stoppa henne några sekunder för att fota! Ljuset var helt magiskt och hon är så fin. Så roligt när man spontant fotograferar.
 

Receptet på vitchoklad pannacotta:

 
På sista bilden så ser ni ingredienserna. Jag har nämligen gjort en film hur jag gjorde dessa fantastiska bakelser. Målet är att filmen ska upp nästa vecka. Så håll utkik!