Spa med EBBA

 
 
För ett tag sedan bjöd jag Ebba på spa! Hon fick detta i födelsedagspresent av mig. Jag har aldrig varit innan på Hagaspa och det var ett roligt litet äventyr. Stället är inte jättestort, men vi var där en vardag på förmiddagen och hade i stort sett hela spa't för oss själva. Detta var någonting vi båda behövde, i våra stressiga liv. Efter några timmar blev det sushi till lunch, mums!

x antal timmar i köket

 
 
För några minuter sedan blev jag precis klar med detta. Som ni vet plockade jag jordgubbar igår så idag blev det att göra sylt! Både jag och mamma tog på oss detta vilket var roligt. Theodor ville självklart vara med som ni ser. Så nu finns det hemmagjord flädersaft och jordgubbssylt i stora lass.
 
 
.... Något jag måste berätta! 
Det är mindre än 4 veckor kvar tills jag skall flytta hemifrån. Jag har fått ett förstahandskontrakt i centrala Göteborg, med andra ord precis vid korsvägen. Som ni kan förstå så är jag överlyckig! Luna följer med och flyttar med mig, så jag kommer inte bo utan min älskling haha. Min tanke är att ni ska få följa med under denna flytt, genom vloggar! Men det är ett tag till kvar, ni får veta mer när det närmar sig :)

Årets gubbplock

 
Dagen jag längtar efter mest, nämligen det årliga jordgubbsplocket! I år var Ebba med, hennes första gång faktiskt. Ni ser hur nöjd hon ser ut på bilden haha. Jag plockade med mig nästan 4 kilo som jag ska göra sylt på över helgen. Så gott!