Min resa

 
Nu blir det ett långt inlägg, så för er som inte vill läsa var vänligen och skrolla vidare.
 
För er som följer mig på instagram (thildastenhoff) så har jag skrivit lite kort om mina planer. Nästa år ska jag tävla i Bodyfitness, vilket betyder att jag måste planera nästan allt.
 
Vi kan börja lite kort vad jag gör nu:
Just nu deffar jag, för er som inte vet vad det är så googla det, orkar inte skriva ett inlägg om just det. Kort sagt så ligger jag på kalorieunderskott, styrketränar hårt och äter helt enkelt väldigt nyttigt. Jag har fått turen att få hjälp av två personliga tränare, vilket ena är min coach. Mitt träningschema är helt annorlunda nu jämfört med innan. Vi har delat in 12 veckor i 4 faser, just nu är jag i första fasen vilket betyder att mina pass är mer kondition. 
 
Idag var jag på MMsports i Göteborg och köpte äntligen lite prylar. Köpte nya hotpants och nytt linne från märket Betterbodies. Sedan köpte jag nytt bcca och aminosyror.
 
Jag är inne i dag fyra på min s.k deff. Det är tufft, jag ska inte ljuga. Jag väger all mat, räknar kalorier och planerar varenda tid för att få i mig rätt mängd mat. Jag kör cardio varje dag, detta för att helt enkelt "skynda på" min fettförbränning. Nästa gång jag får smaka på socker är i September någon gång, som jag längtar. Men det är ganska roligt, när jag är ute och går mina morgonpromenader så tänker jag väldigt mycket på min livsstil. Många hatar just fitness, många anser det är löjligt och andra att det bara är tråkigt. Folk får tycka exakt vad dom vill, det ändrar inte min åsikt. 
 
Lite när tiden går kommer jag skriva mer och mer om tävlingen och mina resultat från deffen, Just nu känner jag att det räcker för idag :)