hej spanien

Hej mina älskade bloggläsare. Tyvärr hann jag inte blogga igår när jag kom hem från konserten, var hemma runt 12 och sedan skulle jag packa klart osv. Om cirka 10min ska jag sätta mig i bilen och åka iväg. Kommer sakna er otroligt mycket, men jag ska försöka hitta ett internetcafé som jag ska kunna blogga på, men det är inte säkert att det går. Puss & Kram så hör jag av mig!<3 Hoppas ni får tre grymma veckor!

Glöm nu inte att jag har gjort tidsinställda inlägg som kommer att komma upp på bloggen lite då och då, bl.a en tävling.

korsSåhär blev resultatet, ett kors gjort av nitar. Korset gör så att mina shorts blir väldigt unika, hur många har ett kors på sina shorts liksom haha. Jag blev väldigt nöjd och är super glad att jag gjorde de.

Imorgon åker jag till Spanien, shiiiit! Kommer sakna blogen såhääääääääääääär mycket och lite till.. Jag har gjort några grymma inlägg som ni måste bara se haha :) Ni vill väl inte missa tävlingen? Följ då min blogg via BLOGLOVIN' så lovar jag att du inte missar den.

Vad tycker du, blev det fint eller inte?