Träningen

 
Ibland får jag lite frågor om träning och jag tänkte visa några bilder från min träningsIG (heter thildastenhoff). Uppdaterar varje dag och använder den lite som en blogg. Gå gärna in och titta om ni vill :)

KARIBIEN

 
Den 7:e februari åkte och iväg med min bästa vän Ebba till Karibien. Saknar ord för att kunna berätta hur bra/fantastiskt/bäst vi hade de. Badade i turkostvatten, fotade vattenfall, solade, åt god mat och helt enkelt hade det jäkligt bra. 
 
Jag gjorde om bloggen som ni kanske märker, kände att det var dags. Säg till om något ser konstigt ut. 
Mina tankar kring att lägga ner bloggen är borta. I år fyller denna blogg 5 år, jag trodde aldrig jag skulle ha kvar min blogg så länge. Visserligen har min bloggning varit ganska hemsk, helt enkelt inte hängt med i mitt liv. Senast jag gjorde en videoblogg var nog minst 2 år sedan, ganska mycket har hänt sedan dess. 
 
Det är inte lätt att prioritera en sak som min blogg. När jag var mindre och läste bloggare som skrev att de "ursäktade sig för att de hade mycket att göra" så förstod jag inte, jag var arg och besviken och slutade läsa mina favoritbloggar. Många av er förstår nog inte varför jag valt att lägga undan bloggen i veckor medan vissa har förståelse.
 
Förr var det så speciellt att ha en fotoblogg för det var så pass nytt. Idag finns det flera tusen bloggar och många handlar om samma saker. Det gör att jag som haft en fotoblogg har haft mina dagar i rampljuset, haft rekordmånga läsare och fått hur många kommentarer som hest vilket jag tackar för. Jag har inte denna blogg för att försöka bli "den bästa fotobloggaren" utan jag har den för att jag vill dela med mig av mitt liv.
 
Jag älskar att fotografera, jag hade velat fota varje dag om jag kunde. Min dröm är att hitta ett yrke som jag kan kombinera med fotografering. Lite mer än 100 dagar går jag ur gymnasiet och jag har ingen aning vad som händer mig sedan. En sak jag vet är att denna blogg ska finnas med så länge jag lever. 

KÖRKORT

Ääääääääntligen så har jag körkort! Från december till nu har jag pluggat r*ven av mig och kämpat som sjutton för att få mitt körkort. I fredags hade jag min uppkörning och blev godkänd. Kan inte beskriva min lycka i ord.
 
Jag vet att bloggen varit hemsk dålig i nästan ett år. Haft tankar på att lägga ner den och säga hejdå för gott, eller så startar jag en ny på en annan blogportal. Sista terminen i trean är rent ut sagt ett h*lvete med allt plugg men än så länge så lever jag haha. Ska hitta ledig tid och bestämma mig hur jag ska göra, ogillar bloggdesignen och framför allt blogg,se. Varit extremt sugen på att kombinera en träningsblogg med foto, vad tycker ni om det? Ska suga på denna karamell lite till.