En promenad i alla färger

 
Igår sken solen på morgonen. Inte ofta solen dyker fram nu på hösten. Jag tog med mig mitt vidvinkelobjektiv och ville få några fina bilder på Nelly. Hon är så snäll denna hund, gör allt för en bit godis. Kvällen innan hade jag och Marcus firat vå tvåårsdag (kommer ett inlägg om det senare) så vi var ganska trötta. Men det var otroligt skönt med en långpromenad.
 
Nästa år får hon en kompis om allt går som det ska, och jag längtar. Ska bli jättekul! Tänker göra ett inlägg om detta längre fram när det börjar närma sig.
 
 

Mina nya projekt

 
Här hemma håller jag på med lite småprojekt. Saker som måste göras innan jag ska flytta. Räknar ner dagarna nu, inte alls så långt kvar. Det är så mycket jag måste köpa och hitta. Letar efter ett fint vitrinskåp men inte lyckats hitta de ännu.. Vi beställde soffa och säng för någon vecka sedan och det ska bli så kul att få se möblerna i lägenheten. Låt nu dagarna gå riktigt snabbt!!
 
Förresten.. Jag har en rolig nyhet till er, men låter er vara nyfikna ett tag till. Kram!

Rosa månad

 
Nu är vi inne på slutet av oktober. Denna månad är ingen vanlig månad utan då färgas hela Sverige rosa med hjälp av företag, föreningar och privatpersoner som vill engagera sig i kampen mot cancer. 
 
Som många av er vet så älskar jag att baka och framförallt baka nya roliga utmaningar. Jag blev inspirerad av en vloggare och ville verkligen testa baka cupcakes som såg ut som bröst! Några blev lite för rosa men vad gör de, alla bröst är ju olika :) 
 
Glöm inte nu att köpa ett rosaband, finns att köpa på ICA, Lindex, Hemköp etc!! Alla band gör skillnad. 
Läs mer om rosabandet här