Babies

 
Skorna - Have2have
 
Jag har letat överallt, mailat alla företag och ÄNTLIGEN så fick jag i mina skor. Man brukar säga att man inte kan köpa kärlek med pengar, men detta motbevisar helt klart det. Köpte storlek 36 men de är lite för stora, får lägga in en sula. Älskar att det finns dragkedjor (kolla sista bilden) för det blir så mycket lättare att sätta på sig skorna! 

Resursdag

 
Iblad har man turen att få resursdagar. Eller a, tur och tur. Sitter och pluggar för fullt för ett företagsekonomi-prov jag har imorgonbitti. Suttit och gått igenom allt i två timmar så hoppas på att de sitter nu hehe.. Ska beställa hem thai för det tycker jag att jag förtjänar, en tråkig onsdag som denna.

Halv åtta hos mig

 
Igår hade jag två fina vänner på besök! Jag har hört många som har testat programmet "Halv 8 hos mig" och jag tyckte det verkade som en rolig grej att göra, vilket vi igår gjorde. Igår var första middagen då jag fick vara värd, både roligt och stressigt att få ihop allt med maten. Jag är ingen människa som brukar laga mycket mat men det blev lyckat måste jag säga.
 
Meny:
Förrätt: Toast med räksallad & handskalad räkor ovanpå, 
Varmrätt: Lax med spaghetti och philadelphiaost (sallad: avokado, tomater, paprika, valnötter, solrosfrön & tranbär)
Efterätt: Kladdkaka med vitchoklad & jordgubbar