Kodar lite nytt

 
Som rubriken lyder så håller jag på och kodar en helt ny hemsida. Har nog haft den i snart 1 år men har aldrig hunnit göra klart den. De senaste dagarna har jag suttit ca 3-4 timmar per dag. Men nu är det inte långt kvar tills den är klar :)

PÅSKAFTON

 
Glad påsk till er alla! Påskafton bestod av god mat, kusinerna kom på middag, äggjakt och lekar! I början av dagen fick även jag ett påskägg av påskharen! Det var inte godis utan det var nötter, vilket är underbart eftersom jag inte äter sötsaker. :) Hoppas ni hade det minst lika trevligt som jag hade igår!

EN FÖRKYLD MATHILDA

 
Som rubriken lyder, har även jag lyckats bli förkyld. Jag har klarat mig i 12 veckor utan att vara sjuk, men såklart ska jag också få denna "turen" att bli sjuk. Har precis gjort en smarrig frukttallrik med banan, kiwi & apelsin! Ska läsa klart mina tidingar när jag sitter och mumsar på frukten!
 
Igårkväll satt jag och kodade min nya hemsida, vet inte hur många timmar jag har lagt ner på den.. Men snaaaaart är den klar! Hoppas att jag får upp den i helgen :D! Nu när jag inte har något plugg så lär koder vara det enda jag håller på med.. Haha