Brunch hos Lisa

 
Hur mysig var inte denna brunch?! Sötaste Lisa bjöd på detta. Ååååh vad gott! Gjorde hela min dag verkligen. Fina fina fina Lisa.
 
Idag har jag åkt runt på ärenden. En kaotisk morgon som sedan blev bättre. Annars så är jag på bra humör, lönen kommer imorgon och på lördag ska jag ut med vänner. :) Kramisar

Börjar dagen med chia

 
Idag blev det chiapudding till frukost. Har fått dille på detta, testade chiapudding för nästan två år sedan och hade en period jag åt det varje dag, sen tröttnade jag. Nu är jag tillbaka och älskar det! Konsistensen tyckte jag var lite läskig för men nu är det gott. Idag hade jag endast passionsfrukt och massor med riven kokos som topping, mumma!
 
Förra veckan var en utmaning, blindtarmsinflammation, denna vecka är nästan lika tuff mentalt. Min hund ska till vetrinären imorgon för att opereras. Jag har gråtit en massor och jag hoppas verkligen hon kommer klara det. Nä usch jag blir bara ledsen av att skriva om de. 
 
Lite bra nyheter är att det är cirka två veckor kvar till flytten. Och då ska ni självklart få följa med!!! För jag ska filma, allt! Jag höll på med youtube för fyra år sedan men slutade, nu ska jag börja igen så håll i hatten. 

Doften gör mig galen

 
Alltså denna parfymen! Godaste någonsin. Så många gånger jag har fått frågan vilken parfym jag har, många gillar lukten. Köpte den på flygplatsen i juli. Räcker med ett sprut då den är såpass stark.